Fastighetsfilm i stockholm

Vi monterar filmer på kontorsfastigheter såväl som industrilokaler.

Stort utbud av fastighetsfilm i stockholm

Hos oss på Sundbyberg Solfilm & Foliering hittar du ett stort utbud av olika sorters fastighetsfilmer, anpassade för olika storlekar och ändamål. Vi har lång erfarenhet av att montera fastighetsfilmer på industrilokaler, kontor och andra sorters fastigheter. Vi strävar efter att alltid ge dig den bästa servicen. Hjärtligt välkommen!

Fastighetsfilmer kan användas för ett flertal ändamål, därav att det finns så många olika sorter på marknaden. Oavsett om du vill ha en säkerhetsfilm som försvårar inbrott eller tjänar som insynsskydd kan du lita på att vi har något som passar dina behov.

säkerhetsfilmer

Säkerhetsfilmer har stora fördelar. De kan avvärja inbrottsförsök tack vare fönsterfilmens förmåga att hålla glaset på plats efter att fönstret har krossats. Inbrottstjuvens uppgift försvåras snabbt då tillträde till lokalen för att stjäla värdeföremål begränsas. Filmens draghållfasthet gör det också mycket svårt att göra inbrott genom fönstret. Ofta händer det att fönsterfilmen försvårar inbrottsförsöket till den grad att inbrottstjuven ger upp och går vidare. När en vandal spraymålar, målar, skriver, ristar eller till och mer etsar någonting på fönstret är det endast filmen som skadas. Filmen kan enkelt bytas. Glasytan återställs enkelt till nyskick till en bråkdel av kostnaden för nytt glas. Detta är särskilt praktiskt för busshållplatser och byggnader där vandalism är vanligt förekommande.

färgad film & dekorfilm

Dekorfilm kan användas i många olika miljöer. Bland annat lämpar den sig utmärkt som ett insynsskydd i t.ex badrum, omklädningsrum och kontor. Dekorfilmen finns att få i många olika färger och kan med lite fantasi och kreativitet göra underverk. Vi har även dekorfilmer som så kallad glasetsningsfolie/frostfilm. Detta skapar en frostad glaseffekt som ger ett insynsskydd samtidigt som du får ett stort ljusinsläpp. Jämfört med blästrat glas eller kemisk glasetsning är detta ett väldigt ekonomiskt alternativ då det går att byta ut och ta bort helt utan att glaset förstörs. Vi har även färgade filmer inom olika färger och nyanser. Dessa lämpar sig väl för insynsskydd för fastigheter och lokaler.