foliering & bildekor i stockholm

Vi erbjuder en rad olika typer av folieringar, bildekorer, drapering och vinyl – allt av högsta kvalité.

Foliering i stockholm

Vi hjälper både privatpersoner och företag med fordonsdekor och helfoliering. Det finns ett stort utbud av olika utföranden att välja bland. Blank, matt, metallic, chrome, chrome delete, print m.m. Vi kan även hjälpa dig med stripning, bildekor, dekaler och solfilm.

Vad är foliering?

Foliering är en mycket tunn film, oftast i vinyl som monteras på underlag där endast fantasin sätter gränser på vad man kan göra. Med en foliering kan du förvandla bilen till något exklusivt medan underlaget bibehålls i det skick som den var innan man applicerade folieringen. Förutom bilar kan man applicera foliering på skåpsluckor, motorcyklar, husvagnar m.m.

Skydda lacken mot stenskott - stenskottsfoliering

Vill du skydda bilens lack mot stenskott och slitage, då gör du helt rätt som vill ta hand om din bil. Inte nog med att du bibehåller lackens goda skick och därmed ett fräscht utseende på bilen, utan du ser även till att hålla ett högt andrahandsvärde när bilens lack är i gott skick. Generellt sett så håller en foliering 3-5 år, men självklart beror det också på hur du som förare vårdar bilen.

Med fordonsdekor kan du bestämma utformningen

Behöver firmabilen märkas med företagsnamnet? Kanske har du tänkt marknadsföra ett kampanjerbjudande på företagsbilen? I vilket fall som är dekor av bil med företagslogotyp ett effektivt och prisvärt sätt att marknadsföra företaget och synas inför potentiella kunder. Tänk på hur stor del av arbetsdagen människor spenderar i sina bilar på väg till och från jobbet. Där kan din bil synas och nå ut. Förutom montering erbjuder vi dig expertis och rådgivning kring fordonsdekor.

Intresserad av foliering eller bildekor?
Kontakta oss för kostnadsförslag!